• Pohádka

    Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pohádka
    6.8.2012 /  Společnost

    Řeknu já Vám pohádku chá-cha-cháchachá – perníkovou chaloupku – O návštěvě Tomia Okamury v restauraci “U koně”  chá-cha-cháchachá

    Jak povídám, bylo nebylo, pokud se dá věřit místním drbnám, asi před měsícem navštívil naši vísku Tomio Okamura a se dvěma gorilami vstoupil do restaurace “U koně”. Přečetl tam prohlášení coby jakby kdyby, vytáhl podpisové archy aby se mu tam opilci mohli podepsat a on mohl kandidovat na hejtmana, či na co..
    Opilci se ochotně podepisovali, jenom místní chlapík kolem šedesátky, zasloužilý to řezník, jinak řečený “Svinivrah” se Tomiovi pevně podíval do tváře a prohlásil: „Nepodepíšu! To co tady píšete a čtete jsou kecy které nemyslíte vážně a jste úplně stejný jako všichni ostatní!!”
    Tomio udiveně pozdvihl obočí, pak nahlas luskl prsty a nechal Svinivrahovi donést velkou štamprli borovičky. Svinivrah beze slova podepsal podpisový arch. Ale to zase nevydržel chlapík sedící se s Svinivrahem u stolu, jistý “Fantóm Jirka” a ten začal na Svinivraha křičet: „Ty jeden amorální dobytku, bezpáteřníku, kam vítr tam plášti, ty morální prostitute!! S tebou už si nikdy nesednu k jednomu stolu!!”
    Tomio znovu udiveně pozdvihl obočí, pak znovu luskl prsty, a nechal nechal poslat druhou borovou štamprli, teď zase pro “Fantóma Jirku”, a ten se náhle uklidněn bezváhání podepsal pod Svinivraha..
    Oba pánové měli zajisté svoji pravdu, konec konců, co kdy kdo dobrého získal od politika, naši dva hrdinové alespoň velikou štamprli.
    A pokud se jim nic nestalo (A já věřím že ne) tak tam spolu u těch svých boroviček sedí dodnes.

    Posted by marcello @ 18:35

Comments are closed.